Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zakończona]MS-Graphic | Grafika - usługi graficzne

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 209
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo podobają mi się twoje przykładowe prace :)

Polecam nie ma co dobry chłopak  <3 przykłada się do tego co robi i to jest plusem  ;)

Pozdrawiam  :P

Opublikowano

Bardzo ładne prace , lecz wątpie że ktoś skusiłby się za zł :D

Skoro bardzo ładne, to dlaczego wątpisz? Uwierz mi, że nawet bardzo słabe strony, które wyglądają jak z painta, często są opłacane tysiącami złotych. Ludzie z innego otoczenia, niż graficy, inaczej patrzą na wszystko i niekoniecznie mają zawsze wyczucie stylu.

Nie polecam . Może i robi dobre grafiki ale ma spore wymagania

Ciekawe, co masz na myśli mówiąc spore wymagania, bo zgaduję, że mówisz o zapłacie. Rozwiń swoją wypowiedź.

Ja chłopaka polecę. Feniks uczy się dopiero, ale w MGT widziałem kilka prac, które były bardzo ciekawe i pomysłowe. :P

zSCFQrN.png

Opublikowano

Bardzo ładne prace , lecz wątpie że ktoś skusiłby się za zł :D

No popatrz, a jednak mam klientów, w dodatku zadowolonych :P I nie, nie biorę ich na litość :D

Nie polecam . Może i robi dobre grafiki ale ma spore wymagania

Spore wymagania? Nie jestem profesjonalistą, no ale amatorem też nie można mnie nazwać, bo trochę w tym siedzę. Wymaganiami pewnie nazywasz pieniądze, nie będę się tu rozdrabniał, ale nigdy nie wziąłem za duży projekt (czyt. np. pełna prezentacja serwera + logo itd..) kolosalnej sumy, poza tym zawsze dogaduje się ze zleceniodawcą, ustalamy cenę pod konkretny projekt, więc negocjacje są mile widziane, nie trzeba od razu uciekać po otrzymaniu ode mnie kosztów. ;)

Ja chłopaka polecę. Feniks uczy się dopiero, ale w MGT widziałem kilka prac, które były bardzo ciekawe i pomysłowe. :P

Człowiek uczy się całe życie, najczęściej na błędach i to właśnie uwielbiam najbardziej ;)

Dzięki serdeczne! 

727881401622271220780.jpeg
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam tego pana. Sumiennie i estetycznie a co najważniejsze - sprawiedliwie.

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Polecam, swoją drogą fajnie że dalej się tym zajmujesz Sławek :)

Dzięki za miłe słowa, to naprawdę fajne uczucie, kiedy ktoś docenia to co robisz ;) Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej ;)

Odświeżam, serdecznie zapraszam do współpracy! :)

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...